Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal


Ultima actualizare: [28.10.2023]

Introducere

La inkode-media.ro, ne luăm foarte în serios protecția confidențialității dvs. Această Politică de Confidențialitate explică cum colectăm, folosim, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați serviciile noastre. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică și să o înțelegeți.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Inkode Media este denumirea comercială al INKODE MEDIA S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Sat Costomiru, Comuna Pardoși, Str. Cătunului, Nr. 5, județul Buzău, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J10/1023/2023, cod unic de înregistrare fiscală RO48965669 (în continuare “INKODE MEDIA” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Informațiile pe care le colectăm

Informații cu caracter personal

Atunci când utilizați site-ul nostru inkode-media.ro, putem colecta următoarele informații cu caracter personal:

  • Numele dvs.
  • Adresa de email
  • Numărul de telefon
  • Alte informații pe care le furnizați voluntar prin intermediul formularului de contact în câmpul "Mesaj" sau în timpul utilizării site-ului nostru.

Informații non-personale

În plus, putem colecta informații non-personale despre utilizarea dvs. a site-ului, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și informații similare, care nu vă identifică personal.

Cum folosim informațiile dvs.

Utilizăm informațiile dvs. personale pentru următoarele scopuri:

  • Pentru a vă furniza serviciile și a răspunde la solicitările dvs.
  • Pentru a vă trimite actualizări și informații relevante despre inkode-media.ro.
  • Pentru a îmbunătăți serviciile și experiența dvs. pe site.
  • Pentru a respecta obligațiile legale.

Dezvăluirea informațiilor

Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale către terți fără acordul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altor persoane.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și luăm măsuri adecvate pentru a le securiza.

Drepturile dvs. privind confidențialitatea

Aveți dreptul să solicitați accesul la informațiile dvs. personale, să le corectați sau să le ștergeți. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la hello@inkode-media.ro.

Actualizări la Politica de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această Politică de Confidențialitate pentru a reflecta modificările aduse serviciilor noastre sau pentru a respecta cerințele legale. Orice modificări vor fi postate pe această pagină.

Contactați-ne

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la hello@inkode-media.ro sau la numărul afișat pe site-ul nostru.

Logo inKode Media-Agentie Web Design